Η φιλοσοφία μας


Μετά από πολύχρονη εμπειρία ως καθηγητής σε φροντιστήρια και ιδιαίτερα  μαθήματα κατ’οίκον, οι απαιτήσεις των μαθητών αλλά και οι δικές μου φιλοδοξίες για καλύτερη ποιότητα διδασκαλίας με οδήγησαν στη δημιουργία αυτού του μικρού εξειδικευμένου κέντρου μαθηματικών σπουδών.

Κεντρικός άξονας είναι ο συνδυασμός των πλεονεκτημάτων του φροντιστηρίου με αυτά των ιδιαιτέρων μαθημάτων. Δηλαδή, συστηματική εξατομικευμένη διδασκαλία και προσωπική παρακολούθηση του μαθητή σε τιμές όμως πολύ μικρότερες από αυτές του ιδιαιτέρου μαθήματος. Αυτό, μετά από αρκετούς πειραματισμούς, έκρινα ότι μπορεί να επιτευχθεί μόνο με τη διδασκαλία σε μικρές ομάδες (γκρουπ) των 2-4 μαθητών του ιδίου επιπέδου.

Έτσι, παρέχω μαθήματα μαθηματικών σε μαθητές και μαθήτριες Γυμνασίου & Λυκείου σε αυστηρά ολιγομελή (2-4) γκρουπάκια, είτε στους χώρους μου στο Μαρούσι και την Αγία Παρασκευή, είτε στα σπίτια των μαθητών.

Συνεπώς, δεν αναθέτω τη διδασκαλία σε υπαλλήλους που δεν έχουν τον ίδιο ζήλο, αλλά έχω εγώ τον απόλυτο έλεγχο και την ευθύνη της επίδοσης των μαθητών μου. Επιπλέον, οι διδακτικές ώρες είναι λιγότερες σε σχέση με τα παραδοσιακά φροντιστήρια, σχεδόν όσες των ιδιαιτέρων μαθημάτων. Παράλληλα, αποφεύγονται οι υψηλές χρεώσεις γιατί το κόστος επιμερίζεται ελαφρύνοντας έτσι τον οικογενειακό προϋπολογισμό σε εποχές, κατά γενική ομολογία, δύσκολες…

Παράλληλα, προσφέρω ιδιαίτερα μαθήματα στους μαθητές που το επιθυμούν, είτε στο σπίτι τους, είτε σε κάποιο από τα γραφεία μου.

Πάντα στη διάθεσή σας,

Με τιμή,

Αναστάσιος Γαβράς

Μαθηματικός, Μ.Sc.

 
 
 
 
 

Designed by i-Solutions.gr